Jenter 9 år (J-09) sesongen 2018/2019

Er du ei jente som er født i 2009 og har lyst til å spille håndball? Da håper vi at du har lyst til å bli med oss i Bøler håndball.

Minirunde 2 og 3 - halvspilt sesong!

Da har vi spilt de siste to minirundene før jul og er halvveis i sesongen. Progresjonen har vært veldig god i høst og vi har det gøy både på og utenfor banen.

Minirunder - gøy med kamper!

Jenter 8 år (J-09) sesongen 2017/2018

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Vi jobber med ekstern avtale for direkte tabellvisning. I mellomtiden kan du finne tabellen her:Speaker.no

Spiller Alder Kamper Assists Mål