Velkommen til Bøler Cup 8. - 10. november.

Bøler IF Fotball har igjen gleden av å invitere til innendørscup i Vallhall. Fredag og lørdag spilles det 7er fotball for årgangene 2008 og 2009. Søndag spilles 5er fotball for årgangene 2010, 2011 og 2012. Alle lag får min. 3 kamper.

Bøler Fotballs nettbutikk er åpnet!

Du kan nå kjøpe Bøler Fotballs kolleksjon på nett. Her finner du alt du trenger av treningstøy og bager.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Abildsø Fysio & Manuellterapi

Abildsø Fysio & Manuellterapi er et naturlig valg ved behov for konsultasjon hos fysioterapeut/manuellterapeut med spesialkompetanse innen undersøkelse og behandling av idrettsskader.

Takk for støtten!

Coop