Bøler Fotballs nettbutikk er åpnet!

Du kan nå kjøpe Bøler Fotballs kolleksjon på nett. Her finner du alt du trenger av treningstøy og bager.

Februar tilbud fra Comet Sport

Comet Sport har tilbud på treningsbukser og sokker fra Hummel.

Årlig møte i Bøler fotball

Årlig møte i Bøler fotball avholdes torsdag 14. februar 2019 kl. 18:00 i Klubbhuset på Haraløkka. Møtet er åpent for alle.

Vinterjakke

Sjappa selger en flott vinterjakke til kun kr 699. Ta kontakt med Anita på anitahem@online.no eller tlf 930 89 899 hvis du ønsker å kjøpe.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Abildsø Fysio & Manuellterapi

Abildsø Fysio & Manuellterapi er et naturlig valg ved behov for konsultasjon hos fysioterapeut/manuellterapeut med spesialkompetanse innen undersøkelse og behandling av idrettsskader.

Takk for støtten!

Coop