Bøler IF

Utstyr

Utstyr

 Ved oppstart av et nytt lag/trinn vil hvert lag få utdelt en utstyrsbag med det laget trenger til kamp. Den inneholder:

· Vester
· 2 fotballer
· Fløyte
· Stoppeklokke
· Kampvertvest
· Førstehjelpsutstyr med innhold

Innhold fylles på etter behov og lagbagen forventes å holde i 3-5 år. Drakter, shorts og strømper blir delt ut etter behov. Shorts og strømper får spilleren til odel og eie, men spillerdrakten låner de fra klubben og den skal leveres inn når spiller slutter I klubben eller bytter til annen størrelse.

Etter hver sesong kan det være lurt at lagleder samler inn alle drakter fra spillerne og deler ut igjen ved cuper og ved sesongstart. Lagleder må da vurdere behovet for å få byttet enkelte drakter i større størrelser og må da levere inn draktene som er blitt for små. Spillerne må regne med å få drakter som året før er brukt av et eldre trinn.
Vi har mye svinn på drakter og opplever spesielt at spillere som slutter ikke leverer tilbake sin drakt. Det er lagleders ansvar å få inn alle draktene. Kostnad pr. drakt er kr.500.

Alle trinn skal ha egen lagliste med draktnr og spiller, slik at lagleder har kontroll på hvilken spiller som har hvilken drakt.

Fotballer blir delt ut til lagene etter behov og det er trener/lagleders ansvar å få med seg alle baller tilbake i ballrommet etter hver trening. Det ligger igjen altfor mange fotballer på banene når lyset slukker kl 22:00, og de forsvinner.Når det gjelder sommerballer skal ikke de brukes når det er minusgrader ute da de blir ødelagte. Ved minusgrader skal lagene bruke vinterballer. Har dere fått nye fotballer og de sprekker, punkterer eller generelt ikke holder forventet kvalitet så skal disse leveres inn til klubben som vil reklamere overfor leverandøren. Ved levering av 200-300 nye fotballer er det alltid noen som går i stykker før de har blitt brukt pga dårlig kvalitet.

Når sommersesongen er over skal alle sommerballer inn til klubben og dere skal merke ballnettet med deres trinn og dere får igjen ballene når våren kommer. Det samme gjelder vinterballer når vinteren er over. Kostnad pr ball er kr 400-500. Hvis dere har overskudd av utstyr eller utstyr dere ikke bruker lengre så skal dere ikke gi dette rett til andre lag/trinn. Det skal leveres tilbake til klubben som vil fordele utstyret.

Utstyr til trener/lagleder er: Genser eller tynn jakke, bukse og vinterjakke til de som trener ute. Dette har forventet holdbarhet i 3-4 sesonger og byttes ikke hver sesong selv om klubben får inn nye modeller av genser og jakke. Er det en trener/lagleder som slutter i løpet av året skal utstyret leveres tilbake til klubben.

Bestilling av utstyr :
Vi har en 1 hovedbestilling i løpet av året, dere får en epost i jan/feb om bestilling. Bestilt utstyr blir levert ut etter påske. Det er svært viktig at dere bestiller alt dere ser for dere som behov for kommende sesong. I år var det mange lag som glemte å bestille både strømper, shorts og drakter som ga mye ekstra jobb for dere og klubben.

Når det gjelder fellesrom på klubbhuset, så skal de holdes ryddige. Det skal ikke ligge baller, vester og lignende der. Det utstyret dere får utdelt har dere ansvaret for og skal ta vare på. Det er ikke tillatt å lagre klubbens utstyr hjemme. Alt av utstyr er klubbens eiendom.

Bøler IF
Postboks 4 Bøler, 0620 Oslo
post@bolerif.no

Haraløkka Idrettsanlegg, Bølerlia 161, 0689 Oslo
    Bøler Flerbrukshall, Utmarkveien 4, 0689 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift